Recensie

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (5 stemmen)
5 sterren
5
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Irene
José Andriessen

Jose begeleid je zeer professioneel naar een gezonde levensstijl. Advies krijg je op maat aangeboden. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Gezond eten zonder hongergevoel en meer energie. Precies wat ik zocht!
Dank je wel Jose.

3 jaren geleden
Mirjam van Luijtelaar
José Andriessen

Heel blij!!!!!

Fantastisch resultaat dankzij José. 6 kilo kwijt en voor altijd gezonder en bewuster eten.
Voel me veel beter en energieker.
Top heel erg bedankt José!!!

3 jaren geleden
Monica
José Andriessen

Voedingsadvies is een vak

José heeft mij heel vakkundig en plezierig inzicht gegeven in een goed eetpatroon. Het kostte me erg weinig moeite om binnen een half jaar niet de beoogde 6, maar zelfs 10 kilo af te vallen. Ik ken nu de do’s en don’ts voor mezelf op het gebied van voeding. Heel veel dank daarvoor José en succes met al je leefstijl coachingsactiviteiten, waaronder power walking!

3 jaren geleden
Myrthe
José Andriessen

Allereerst ben ik heel blij met mijn resultaat, geboekt door eigen inzet, maar ook door motivatie van jose en ik heb best veel geleerd over voeding: wat teveel, wat te weinig, hoe beter. En belangrijker nog. Voeding is veel meer dan voedsel alleen. Het betekend: je mag er zijn. Jezelf en daarmee je eten (en dus bijvoorbeeld ook tijd nemen voor koken en interesse in goede boodschappen doen) prioriteit geven. Ik wist het wel, maar jose heeft me toch weer de ogen geopend!

3 jaren geleden
Lieke Voskuilen
José Andriessen

Ik wou graag een gezonder gewicht maar wist niet hoe ik dit moest aanpakken. Met José erbij is het gelukt en heb ik nu een gezond gewicht! Goeie tips en altijd gezellig! Heel erg bedankt Jose!

2 jaren geleden

Beoordeling Recensie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.